Avancronica

header ads

Avancronică: AFC Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș

Elevii lui Ioan Balaur, Gaz Metan Mediaș vor întâlni, mâine, 26 aprilie, formația antrenată de către Dorinel Muntean, Astra Giurgiu într-o partidă ce costă pentru etapa cu numărul 28 din cadrul Ligii întâi.

Partida se va disputa pe stadionul Marin Anastasovici, iar meciul este programat pentru ora 21:00 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Look TV și Dolce Sport.

Etape trecută, ”lupii-negri” au remizat la 0, împotriva celor de la Petrolul Ploiești.În ultima etapă s-a văzut o echipă în creștere de formă făcând un joc mult mai bun decât în ultimele partide. În ultimele 5 meciuri Gaz Metan e reușit să obțintă 5 puncte după singura victorie obținută în retur împotriva celor de la Pandurii Târgu-Jiu.

În schimb, Astra Giurgiu revine pe teren propriu după o înfrângere obținută în fața celor de la FC Viitorul Constanța, scor 2 - 0. Viitorul a deschis scorul încă din minutul 2 al partidei prin Mitrita, iar Nicoliță a dus echipa în avantaj în minutul 15 al partidei.

Înaintea acestei confruntări, Gaz Metan Mediaș ocupă locul 15 al clasamentului având 26 de puncte, iar Astra Giurgiu se află pe locul 5 în clasamentul Ligii întâi, având 41 de puncte după 27 de etape disputate.