Duminică, 10 mai, Gaz Metan Mediaş va întâlni pe teren propriu, formaţia antrenată de către Liviu Ciobotariu, ASA Târgu-Mureş, într-o confruntare ce constă pentru etapa cu numărul 31 a Ligii întâi.

Partida dintre cele două formaţii, se va disputa pe stadionul "Municipal" din Mediaş, iar startul partidei este programat pentru ora 18:30. Meciul poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 şi Look TV.

Alb-negri, revin pe teren propriu după o remiză albă de la Cluj, împotriva băieţiilor antrenaţi de către Adrian Falub, FC Universitatea Cluj-Napoca, scor 1 - 1. Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 3 al partidei prin Morar, iar egalarea vine pe finalul partidei când Llullaku reduce din diferenţă în minutul 85 al partidei.

În schimb, ASA Târgu Mureş vine la Mediaş după un meci nebun făcut pe teren propriu în faţa băieţiilor lui Gheorge Hagi, scor 6 - 1 împotriva Viitorului Constanţa. Pentru Târgu-Mureş a marcat Hora,care a reuşit tripla în meciul cu Viitorul, iar N'Doye, Axente şi Goga reuşesc să marcheze şi ei. Nicoliţă marchează pentru echipa sa, în minutul 78 al partidei.

Înaintea acestei confruntări, Gaz Metan Mediaş se află pe locul 13 în clasamentul Ligii întâi, la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj, iar ASA Târgu-Mureş se clasează locul 1 în clasamentul Ligii întâi, având 65 de puncte.



Cei care doresc să susţină echipa, sunt aşteptaţi în număr cât mai mare duminică la ora 17:00 peste drum de intrarea spre tribuna II ( Langă ACR).Intrarea va fi gratuită pentru cei care vor incuraja echipa alături de galerie. Echipa are nevoie de susţinerea noastră!