Gaz Metan Mediaș va juca mâine, 22 mai, pe teren propriu împotriva celor de la Concordia Chiajna, partidă ce constră pentru etapa cu numărul 33 a Ligii întâi.

Partida se va disputa pe stadionul ”Municipal” din Mediaș, iar startul partidei este programat pentru ora 18:30 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Look TV și Dolce Sport.

Conducerea clubului Gaz Metan Mediaș a decis ca intrarea spectatorilor la acestă partidă să fie liberă în speranța ca tribunele arenei din Mediaș să fie pline ca la meciul cu ASA Târgu-Mureș,

Lupii Negri, revin în fața propriilor suporteri după o remiză la 1, pe terenul celor de la Dinamo București. Primul gol a fost marcat de Grozav, în minutul 82 al partidei, iar Zaharia reduce din diferență în minutul 93 al meciului.

"Este un joc foarte, foarte greu cu Concordia Chiajna. De fapt, a devenit cel mai important joc din acest campionat. Sper ca starea de concentrare şi determinare a jucătorilor să fie la parametri normali şi sper să obţinem victoria. Pe parcursul acestei săptămâni am discutat cu băieţii despre importanţa meciului şi, până la ora începerii acestuia, vom mai face analize" - a declarat Ioan Balaur înaintea partidei cu Concordia Chiajna.
De cealaltă parte, Concordia Chiajna vine la Mediaș după ce au reușit să învingă formația antrenată de către Gheorge Hagi, Viitorul Constanța, scor 2 - 0. Primul gol a fost marcat în minutul 35 de Maftei, iar Boldrin duce echipa în avantaj în minutul 58 al meciului.

"Suntem mai liniştiţi după victoria cu FC Braşov. 5 puncte avans ar trebui să fie suficiente pentru a ne salva de la retrogradare, ţinând cont că mai sunt două etape de disputat. La cum joacă CFR Cluj acum, normal Rapidul nu ar avea nicio şansă, dar în Liga 1 se poate întâmpla orice. Pentru noi meciul de la Mediaş nu este capital, dar nu vrem să fim disperaţi în ultima etapă cu Petrolul. Noi ne vom juca şansa cu Gaz Metan, pe care am învins-o ţi în tur şi cred că am putea să o batem şi în retur" a declarat Marius Baciu înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș
Sursă foto: GAZ Metan Mediaș