Mijlocașul Gazului Metan, Mihai Iulian Stancu a vorbit în exclusivitate pentru site-ul fanilor clubului Gaz Metan Mediaș, despre partida cu Unirea Târlungeni, programată sâmbătă 21.11, ora 11:00.

Tânărul mijlocaș speră să se impună la Târlungeni, pentru a continua seria de victori, astfel obținând ceea de-a șasea victorie consecutivă.Prin această cale îi mulțumesc pentru acordarea atenție în realizarea acestui interviu.

Cum vezi partida cu Unirea Târlungeni,ți se pare un meci greu?
După părerea mea, o sa fie un meci dificil deoarece o să jucăm în deplasare, terenul, din ce am înteles nu se află într-o stare tocmai bună, iar echipa adversă o să fie foarte motivată și o să de-a totul pentru a scoate un rezultat bun împotrva formației de pe primul loc.
În tur a-ți câștigat cu 2-1, vă așteptați la un rezultat bun?
Normal că ne așteptăm la un rezultat bun, tratăm fiecare meci la victorie și sperăm să ne impun pentru a 6-a ora consecutivă.Trebuie să acumulăm puncte că ușor, ușor să ne distanțăm de celelalte echipe și să iernăm pe primul loc fără emoții pentru restul etapelor din retur care se vor disputa în primăvară.
Sunteți pe primul loc, crezi că locul echipei e acolo?
Cu siguranță locul echipei este acolo, avem un lot foarte bun, cu mulți jucători cu experientă care au evoluat în liga1.
Ne putem gândi la promovarea în prima ligă?
Obiectivul nostru este promovarea în liga 1, deci cu siguranță ne gândim la acest lucru și sper din tot sufletul ca la sfârșitul campionatului să îndeplinim acest obiectiv.
Galeria Lupiilor Negri se va deplasa la Târlungeni,cum ți se pare acest lucru?
Mi se pare un lucru foarte frumos și le mulțumim pe această cale că vor fi alături de noi și la acest meci.
Un mesaj pentru suporteri Gazului Metan?
Să aibe încredere în noi, să vină la stadion în număr cât mai mare pentru că numai împreună putem realiza lucruri frumoase și la finalul campionatului să ne bucurăm împreună de promovarea în prima ligă.