Echipa antrenată de către Mihai Popa,CS Gaz Metan Mediaș întâlnește sâmbătă,5 decembrie în deplasare, formația antrenată de către Aleksandar Torov, CS Dinamo București.Partida dintre cele două formații constă pentru etapa cu numărul 11 din cadrul Ligii Naționale de baschet masculin.

Meciul dintre CS Dinamo București și Gaz Metan Mediaș se va disputa în Sala Polivalentă,Dinamo.Startul partidei este programat pentru ora 19:00,iar accesul spectatoriilor și a presei nu este permis.

Medieșenii vin după două jocuri disputate la Oradea,unde elevii lui Cristian Achim s-au impus în fața alb-negrilor în ambele partide.Prima partidă a fost disputată în cadrul etapei a 10-a a Ligii Naționale de baschet masculin, meci pierdut cu scorul de 79-72.Meciul al doilea s-a disputat pentru a doua manșă din cadrul Cupei României, unde medieșenii au cedat după o partidă trânsă,scor 89-74.

CS Dinamo București revine pe teren propriu după o înfrângere înregistrată pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu,scor 86-82.Principalul marcator al alb-roșilor a fost Nenad Sulovic care a reușit să marcheze 18 puncte,4 recuperări și 3 pase decisive.

Înaintea acestei confruntări, CS Gaz Metan Mediaș ocupă ultima poziție în clasamentul LNBM, iar CS Dinamo București se alfă pe locul 6, la două puncte de liderul clasamentului CSU Atlassib Sibiu.Cele două echipe s-au întâlnit de 14 până în 2013 unde medieșenii s-au impus de 10 ori în fața lor.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Faur Alin Mircea, Nicolae Dragoș și Dincă Alexandra, iar observatorul partidei este Vinași Doru.