Formația antrenantă de către Mihai Popa,CS Gaz Metan Mediaș va juca mâine,19 decembrie pe teren propriu împotriva celor de la CS Energia Târgu-Jiu.Startul dintre cele două echipe este programat pentru ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mediaș.

Formația gorjană pleacă drept fovorită și dornică în meciul cu CS Gaz Metan Mediaș, după eșecul tur, în timp ce alb-negri vor să incheie seria de înfrângeri.

Gaz Metan revine la Mediaș după o înfrângere suferită pe terenul celor de la U Banca Transilvania Cluj-Napoca, scor 78-62. Astfel, Gaz Metan înregistrează cea de-a 12-a înfrângere în acest sezon de campionat.

Energia Târgu-Jiu vine la Mediaș, după un eșec în FIBA Europe Cup în fața celor de la Cibona Zagreb, unde croații s-au impus cu scorul de 93-88.Etapa trecută, contând pentru LNBM gorjenii au învins CS Phoenix Galați cu scorul de 64-68.

În manșa tur a acestui campionat, elevii lui Mihai Popa s-au impus în fața celor de la CS Energia Târgu-Jiu cu scorul de 68-75, fiind singura victorie obținută pentru Gaz Metan în acest sezon stagional.