Sâmbătă, 5 decembrie
Șoimii Pâncota - Universitatea Cluj-Napoca 1:3
”U” Cluj s-a impus pe terenul celor de la Șoimii Pâncota cu scorul de 1 la 3.Golurile victorie au fost marcate de către Radu Crișan, Octavian Ursu și Marvin Schieb,Pentru Pâncota a marcat Mame Seydina Issa Thaiw Lah.

CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș 2:0
Elevii lui Leo Grozavu, Gaz Metan Mediaș cedează în ultimul meci din acest an cu scorul de 2 la 0 în fața celor de la CS Mioveni.Roberto Merca deschide scorul în minutul 24 al meciului, iar Alin Nicușor duce echipa în avantaj, în minutul 74 al partidei.

FC Olimpia Satu-Mare - Unirea Târlungeni 1:1
Cele două echipe și-au împărțit punctele în ultimul meci din acest an.Târlungeniul deschide scorul încă din minutul 11 al partidei prin Rareș Ștefan.Pe finalul meciului Olimpia Satu-Mare, reduce din diferență, egalând prin Bogdan Florin în minutul 84.

FCM Baia Mare - FC Bihor Oradea 6:0
Baia Mare a făcut spectatul în ultimul meci din acest an, marcând 6 goluri împotriva celor de la FC Bihor Oradea.Primul gol a fost marcat după un minut de joc prin Adrian Codin.Bogdan Adrian, Sergiu Oltean, Cosmin Petrișor, Răzvan Andrei și Florin Ionuț s-au aflat și ei pe lista marcatorilor.

FC Caransebeș - CS Metanul Reșița 4:2
CS Metanul Reșița cedează pe terenul celor de la FC Caransebeș cu scorul de 4-2.Pentru Caransebeș au marcat Sorin Marin, Dragoș Grigore a reușit dubla și Constantin Adrian.Keaton Jeol și Robert Adrian au marcat pentru Metanul Reșița, amândouă goluri fiind marcate din penalty.

FC Brașov - Chindia Târgoviște 0:1
Stegarii au pierdut pe teren propriu în fața celor de la Chindia Târgoviște.Singurul gol al partidei a fost parcat în repriza secundă de către George Cristian, astfel Chindia Târgoviște câștigă cele trei puncte puse în joc, la ultimul meci din acest an.

Duminică,6 decembrie
CSM Râmnicu Vâlcea - UTA Bătrână Doamnă 0:0
În ultimul meci din acest an, cele două formații care se alfă în fruntea clasamentului și-au împărțit punctele.Scorul final dintre Râmnicu Vâlcea și UTA Arad s-a încheiat la egalitate scor 0-0.

Clasamentul seriei a II-a, după 18 etape