Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș va întâlni maine, 30 aprilie, formația antrenată de către Florin Marin, Oțelul Galați într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 29 a Ligii întâi.

Partida dintre cele două echipe se va disputa pe stadionul ”Municipal” din Mediaș, iar startul partidei este programat pentru ora 17:00 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Look Tv.

Medieșenii revin în fața propriilor suporteri după o victorie obținută pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 1 - 2. Primul gol al partidei a fost marcat de Alibec pentru Astra, înainte de finalul primei reprize Dan Roman reușeste să egaleze. În minutul 52 al partidei, prin golul lui Alex Curtean, Gaz Metan câștigă cele 3 puncte, după un penalty obținut.

De cealaltă parte, Oțelul Galați vine la Mediaș, după o victorie obținută pe teren propriu împotriva celor de la Viitorul Constanța, scor 3 - 0. Băieții lui Florin Marin au câștigat partida fără nici un fel de problemă. Primul gol a fost marcat în minutul 5 al partidei prin Miron, iar Certan a reușit dubla în meciul cu Viitorul.

În ultima partidă dintre cele două echipe, s-a disputat pe 24 octombrie 2014, atunci când oțelarii au remizat cu Gaz Metan, scor 1 - 1, pe teren propriu.

Înaintea acestei confruntări, Gaz Metan Mediaș se află pe locul 13, având 29 de puncte în clasamentul Ligii întâi, iar Oțelul Galați ocupă ultima poziție a clasamentului cu 21 de puncte.