În ultima etapa a campionatului, Gaz Metan Mediaș va întâlni în deplasare formația antrenată de către Adrian Szabo, FC Brașov, partidă ce se va disputa pentru etapa cu numărul 34 a Ligii întâi.

Partida dintre cele două formații se va disputa miercuri, 27 mai pe stadionul Tineretului din Brașov, iar startul partidei este programat pentru ora 18:45.Meciul poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Look Tv.

După un egal împotriva celor de la Dinamo București, elevii lui Ioan Balaur, Gaz Metan Mediaș au reușit să învingă etapa trecută pe teren propriu, formația antrenată de către Marius Baciu, Concordia Chiajna, scor 2 - 0. Alex Munteanu deschide scorul în minutul 39 al partidei, iar Llullaku duce echipa în avantaj în minutul 68 al partidei.

De cealaltă parte, FC Brașov revine în fața propriilor suporteri după o victorie obținută fără probleme pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța, scor 0 - 2. Băieții lui Adrian Szabo, deschid scorul încă din minutul 4 al partidei prin Țîră, iar Moraru duce echipa în avantaj înainte de finalul primei reprize.

În tur, Gaz Metan Mediaș s-a împus cu scorul de 2 - 1 , pe teren propriu împotriva celor de la FC Brașov, marcând prin Llullaku care a marcat în minutele 3 și 5 ale partidei. În minutul 88 Brașovenii reduc din diferență prin Constantinescu.

Înaintea acestei confruntări, Gaz Metan ocupă poziția a 12-a cu 38 de puncte, iar FC Brașov se află pe locul 14 cu 35 de puncte, după 33 de etape disputate.