Gruparea de pe malul Târnavei-Mari, CS Gaz Metan Mediaș întâlnește SCM Universitatea Craiova în primul meci din acest an, într-o confruntare ce constă pentru etapa cu numărul 16 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Confruntare dintre cele două formații se va disputa mâine, 17 ianuarie 2016, în Sala Sporturilor din Mediaș,iar startul partidei este programat pentru ora 18:00.

Gaz Metan Mediaș revine în fața proprilor suporteri după ce la finalul anului trecut, au cedat în fața formației BCM U Pitești cu scorul de 97 - 74.În schimb, SCM Universitatea Craiova vine la Mediaș după ce au jucat meciurile din sferturile Cupei României împotriva celor de la BC Mureș.

În manșa tur a campionatului, Gaz Metan Mediaș a cedat în fața Olteniilor la o diferență de 20 de puncte, scor 103-83.Până în prezent cele două echipe s-au întâlnit de 18 ori, din care alb-negri au învins de 15 ori, iar oltenii doar de 3 ori.

Medieșenii s-au despărțit în această pauză competițională de Bogdan Costa, iar Ionuț Drăgușin cel mai înalt jucător din Liga Națională de Baschet Masculin, a semnat cu CS Gaz Metan Mediaș și cel mai probabil va evolua în meciul cu SCM U Craiova.

Meciul dintre CS Gaz Metan și SCM U Craiova va fi arbitrat de către Marius Ciulin, Alexandru Anica și Alexandru Ivan.Observatorul partidei fiind Caroion Mihai.